Back to All Events

...

Eivør solo
- VIRTUOS SANGERINDE MED FÆRØSK URKRAFT

Fredag den 29. april, kl. 21.00, entre 220 kr. 

Færøske Eivør er som sanger/sangskriver en ur-natur med tilsyneladende ubesværet adgang til dybe lag i sig selv, fuld kontrol over sit "instrument" og en original tilgang til det at skabe nyt materiale. Af samme grund fremstår hendes sange og musik på én gang dybfølte, ægte og netop originale.
     Eivør er en af de mest virtuose sangere og sangskrivere i Norden: en eminent sangskriver, som med stor spændvidde både musikalsk og vokalt kan forløse sit eget materiale. Hun er ét med musikken, troværdigt til stede og vokalt tilsyneladende helt ubesværet, selv når materialet er meget krævende. Hendes musikalitet, hendes sangstemme – alt ved hendes kunst er gåsehudsfremkaldende og ekstraordinært.
     Eivør arbejder med emner som kærlighed, tab, erindring, frihed og natur. Hendes niende og tiende anmelderroste album "Bridges" (på engelsk) og "Slør" (på færøsk) udkom i september 2015.
Koncertens varighed: 2 x 30 minutter plus pause.
Eivør (vokal, akustisk guitar, elektrisk guitar, færøsk traditionel tromme, ukulele/mini-guitar)

Earlier Event: March 18
...
Later Event: May 20
...