Back to All Events

...

Mette Juul & Alex Riel Trio
-Velsyngende ægthed og nærvær

Fredag den 20. maj, kl. 21.00

Jazzvokalist og sangskriver Mette Juul er med sit tredje album "There is a Song", der høstede en lang række flotte anmeldelser både nationalt og internationalt, et etableret navn på den danske jazzscene.
     Mette Juul er flere gange prisvinder og anmelderrost for sine to tidligere albums "Coming in from the Dark" (2010) og "Moon on my Shoulder" (2012). der indeholdt både egne numre, standards og en del moderne jazz covernumre. "There is a Song" (2015) er et mere nutidigt og personligt jazz-sangskriveralbum, der primært indeholder Mette Juuls egne sange. Hun beskrives ofte som en af de mest interessante jazzvokalister og sangskrivere herhjemme med en stemme, der momentvis har træk af Monica Zetterlund og med samme ægthed og nærvær som denne, og som en uhyre velsyngende vokalist.
     Mette Juul medbringer et storslået hold, selveste Alex Riel på trommer, bassisten Jesper Lundgaard og pianisten Heine Hansen, som hun har samarbejdet med i mange år.

" ... du lader dig opsluge af melodierne og de fængslende tekster og opdager pludselig, at du er forelsket i en stemme." Lance Liddle, London Jazz News.

Mette Juul (vokal, guitar), Alex Riel (trommer), Jesper Lundgaard (bas), Heine Hansen (piano)

Earlier Event: April 29
...
Later Event: September 30
...