Back to All Events

...

Veronica Mortensen Kvartet
- Iørefaldende, charmerende og ukrukket

FREDAG DEN 3. MARTS, KL. 21.00, ENTRE KR. 200
Vi er så heldige, at vi endnu engang kan byde velkommen til Veronica Mortensen, en af Danmarks absolut førende jazzsangerinder. Med sin charmerende, ukrukkede tilgang til et iørefaldende jazzrepertoire har Veronica Mortensen i dag placeret sig som en af landets mest populære jazzvokalister. Hendes varme og afslappede stil er højt elsket af publikum. Hendes stemme er i følge anmelderne "sexet, selvironisk og sødmefuld", og stemningen er afslappet og båret af en umiddelbar glæde og nysgerrighed. Siden det anmelderroste debutalbum "Pieces In A Puzzle" fra 2003 er det blevet til mange albums og koncerter i både ind- og udland samt gæsteoptrædener i bl.a. Klüvers Big Band, DR Big Band og Tivoli Big Band. Nyeste album er "Presents Passed" fra 2015. Med sig på scenen har Veronica Mortensen nogle af de bedste danske musikere.
Veronica Mortensen (vokal), Mads Bærentzen (klaver), Kristor Brødsgaard (bas), Janus Templeton (trommer)

Earlier Event: November 18
... 2016
Later Event: March 24
...