program forår 2018

The KutiMangoes
Fredag den 9. februar 2018 kl. 21.00


Helene Blum & Harald Haugaard Band
Fredag den 16. marts 2018 kl. 21.00

Sonja Hald
Fredag den 13. april 2018 kl. 21.00

Dørene åbnes kl. 20.00.  
Bestil billetter online her >>  jazzklub.safeticket.dk
Hvis et arrangement ikke er udsolgt, kan du på selve koncertdagen købe billet i døren.  Til samme pris som på Safeticket.
Download en print-pdf af vores flyer.


m-sidefoto5.png

The KutiMangoes
En vitaminindsprøjtning med varme, livsglæde og solskin

Fredag den 9. februar 2018 kl. 21.00

Vi starter sæsonen med et brag af en danseaften, der i den mørke tid giver dig en tiltrængt vitaminindsprøjtning med varme, glæde og solskin. Den seks mand store gruppe, danske The KutiMangoes, er et internationalt rost afrojazz-orkester. Den energiske gruppe leverer universel, positiv, dansabel musik fyldt med kærlighed, og koncerten vil byde på mulighed for at synge, råbe og danse med. Afrojazz til hovedet og til kroppen.
Gustav Rasmussen (trombone, guitar), Michael Blicher (saxofon, fløjte), Aske Drasbæk (saxofon), Johannes Buhl Andresen (fender rhodes, moog bas), Casper Mikkelsen/Eddi Jarl (trommer), Magnus Lindgård Jochumsen (percussion)


m-sidefoto2.png

Helene Blum & Harald Haugaard Band
Fortryllende folkemusik

Fredag den 16. marts 2018 kl. 21.00

Danmarks folk-diva nr. 1, Helene Blum, har sammen med violinisten Harald Haugaard etableret sig som nogle af de fineste fortolkere og fornyere af den danske folkemusiktradition. Blums sødmefulde og glasklare stemme er koncertens midtpunkt. Hun bakkes op af Harald Haugaards virtuose violin og deres fælles band, som med enestående integritet, spilleglæde og nærvær har gjort dem til et af Danmarks bedste bud på moderne folkemusik.
Helene Blum (sang/violin), Harald Haugaard (violin), Kirstine Elise Pedersen (cello), Mikkel Grue (guitar), Mathæus Bech (bas), Sune Rahbek (trommer)


hald-side.png

Sonja Hald
Drilsk, livskraftig, dansk rock med finurlige tekster

Fredag den 13. april 2018 kl. 21.00

Sonja Hald leverer folk- og refrænrock af den gamle skole, som da mor røg pibe og far havde page, blandet op med alt, hvad der er galt på internettet, ukuelig optimisme og bundløs gæld. Sarte sandheder og letsindige løgnehistorier. Selvsikre guitarer, som da radioen stadig spillede rock. Trommer, der aldrig har hørt om elektronik. Dansk lyrik i verdensklasse leveret af fem gutter, der både kan flyve højt og holde fødderne på jorden samtidig.
Jonas Dahl (sang, guitar), Ole Holmegaard (banjo, guitar, kor), Simon Bekker (guitar, kor), Jakob Johansen (bas, kor), Mikkel Christiansen (trommer)


Se musikvideoer med forårets musikere her:  

1 /The KutiMangoes ,  2 / Helene Blum & Harald Haugaard band,  3 / Sonja Hald