program forÅR 2017

3/3 kl. 21.00: Veronica Mortensen Kvartet. Kr. 200
24/3 kl. 21.00: Sherzandum. Kr. 180
29/4 kl. 20.30 – dørene åbnes kl. 19.30: Halberg & Friends. Kr. 240


Dørene åbnes kl. 20.00.  Køb medlemskort ved døren: 25 kr. pr. år
Bestil billetter online her >>  jazzklub.safeticket.dk
 


Sherzandum - Højt tempo, skæve skalaer og insisterende melodier

FREDAG DEN 24. MARTS, KL. 21.00, ENTRE KR. 180
Det københavnske klezmerband Sherzandum går til de akustiske instrumenter med en iver, som sjældent er set blandt selv de hårdeste rockmusikere. Du kommer ikke til at trille tommelfingre til en koncert så hektisk og energiladet, som Sherzandum leverer, for kædedans og hoppen er uundgåeligt. De syv energiske unge musikere tager udgangspunkt i livlige melodier fra den traditionelle jødiske folkemusik og kombinerer dem med pumpende rytmer, maniske blæser-riffs og musikalske vittigheder. Højt tempo, skæve skalaer og insisterende melodier vil med garanti give dig mulighed for at slippe din indre dansende rabbiner løs, når Sherzandum går på scenen! Bandet blev tildelt prisen Årets Nye Talent til DMA Folk 2014. 
Hans Ravn (trompet), Carl Mosbech (tenorsax), Christian Herrstedt (trombone), Morten Alkjær (harmonika), Jacob Hastrup (klaver), Jakob Kragesand (kontrabas), Maximillian Vording (percussion)


HALBERG OG FRIENDS – 40-års fødselsdagsfest - med magi i luften

LØRDAG DEN 29. APRIL, KL. 19.30, ENTRE KR. 240
Fyrre, fed og fyrig! Gl. Egå Jazzklub fylder 40 i 2017, og det skal selvfølgelig fejres med et brag af en fest. Og hvem kan bedre end Halberg & Friends skabe den rette feststemning. Glæd dig til at genhøre "Magi i luften", "Efterår", "Spiller et Spil", "Jeg vil la' lyset brænde", " Elskes af dig", "Brændende læber" og mange, mange flere. Med sig har Halberg et særdeles velspillende band: Jette Schandorf og Jan Sivertsen har igennem 35 år har været en meget vigtig faktor i selve udviklingen af Halbergs sange. Heidi Degn fortolker med sin smukke og personlige stemme de mange gode sange i tæt samarbejde med Pouls bluesprægede vokal og guitar. Gorm Bülow er nyeste medlem, der med sit erfarne og kreative spil og rytmiske sikkerhed lægger nye dimensioner til bandets sound. Og selvfølgelig leverer Poul Halberg selv masser af god guitar.
Poul Halberg (guitar, vokal), Heidi Degn (vokal), Jette Schandorf (bas, kor), Jan Sivertsen (trommer, kor), Gorm Bülow (keyboards)


Veronica Mortensen Kvartet
- Iørefaldende, charmerende og ukrukket

FREDAG DEN 3. MARTS, KL. 21.00, ENTRE KR. 200
Vi er så heldige, at vi endnu engang kan byde velkommen til Veronica Mortensen, en af Danmarks absolut førende jazzsangerinder. Med sin charmerende, ukrukkede tilgang til et iørefaldende jazzrepertoire har Veronica Mortensen i dag placeret sig som en af landets mest populære jazzvokalister. Hendes varme og afslappede stil er højt elsket af publikum. Hendes stemme er i følge anmelderne "sexet, selvironisk og sødmefuld", og stemningen er afslappet og båret af en umiddelbar glæde og nysgerrighed. Siden det anmelderroste debutalbum "Pieces In A Puzzle" fra 2003 er det blevet til mange albums og koncerter i både ind- og udland samt gæsteoptrædener i bl.a. Klüvers Big Band, DR Big Band og Tivoli Big Band. Nyeste album er "Presents Passed" fra 2015. Med sig på scenen har Veronica Mortensen nogle af de bedste danske musikere.
Veronica Mortensen (vokal), Mads Bærentzen (klaver), Kristor Brødsgaard (bas), Janus Templeton (trommer)


Se musikvideoer med efterårets musikere her:  

1 / Veronika Mortensen kvartet ,  2 / Sherzandum,  3 / Halberg og friends