program efterår 2017

22/9 kl. 21.00: Laura Mo med band. Kr. 210
13/10 kl. 21.00: Bobo Moreno, Bo Stief, Ole Kock Hansen. Kr. 230 - UDSOLGT!
3/11 kl. 21.00: Marie Frank Trio. Kr. 230


Dørene åbnes kl. 20.00.  
Bestil billetter online her >>  jazzklub.safeticket.dk
Hvis et arrangement ikke er udsolgt, kan du på selve koncertdagen købe billet i døren.  Til samme pris som på Safeticket.


Laura Mo med band
- Højt tempo, Fandenivoldsk og med masser af energi

FREDAG DEN 22. september, KL. 21.00, ENTRE KR. 210

Flankeret af Felix Diarra på guitar og Mr. Munk på bas betvinger Laura Mo sin femstrengede banjo og stortromme, mens hendes særegne og karakteristiske vokal forfører og forarger publikum. En fandenivoldsk, højenergisk trio, hvor Laura Mos danske lyrik og specielle stemme er udgangspunktet, og hvor musikken er en blanding af roots og punkrock tilsat banjo og club-vibe! Aldrig før hørt i dette lille kongerige, men når man først har hørt det, bliver man afhængig.
Laura Mo (vokal, banjo, stortromme), Felix Diarra (guitar), Mr. Munk (bas)


bobo moreno, BO STIEF, OLE KOCK HANSEN
- DANSK TRIO I VERDENSKLASSE

FREDAG DEN 13. OKTOBER, KL. 21.00, ENTRE KR. 230

Vi byder velkommen til en dansk trio i verdensklasse: Bobo Moreno er en af de største sangere herhjemme. Ole Kock Hansen på piano og bassisten Bo Stief har siden midttresserne været toneangivende ikoner på musikscenen. De tre har sammen fundet en åben, underholdende og uhøjtidelig stil, som giver plads til velklingende, stemningsfyldt og virtuos musik for alle. Genremæssigt befinder de sig mellem det bedste fra pop, rythm&blues og jazz, med et sangvalg, der spænder over Hendrix, Lennon, Joni Mitchell og Cole Porter.
Bobo Moreno (vokal), Bo Stief (bas), Ole Kock Hansen (piano)


MARIE FRANK TRIO - NÆRVÆR OG NERVE

FREDAG DEN 3. NOVEMBER, KL. 21.00, ENTRE KR. 230

Den charmerende sangerinde med den karakteristiske stemme har sunget sig ind i mange danskeres hjerter, siden hun i 1999 debuterede med albummet "Ancient Pleasures", der tog både publikum og medier med storm og høstede adskillige musikpriser ved Grammy og Danish Music Award shows. Marie Franks koncerter er båret af nærvær, nerve og en ligefrem ægthed. Du vil opleve et medrivende og ofte humoristisk show, der byder på en god blanding af Maries store hits og nye danske sange - krydret med gode historier. Marie akkompagneres af to dygtige musikere.


Se musikvideoer med efterårets musikere her:  

1 / Laura Mo med band ,  2 / Bobo Moreno, Bo Stief, Ole Kock Hansen,  3 / Marie Frank Trio