Back to All Events

...

INDRA
EN AF DE STÆRKESTE SOUL-GOSPEL-AMERICANA STEMMER I DANMARK
Fredag den 26. oktober 2018 kl. 21.00

Den amerikanske sangerinde Indra Rios-Moore er tilbage på turne i Danmark, og vi glæder os til at byde hende og bandet Indra velkommen. Musikken har stærke rødder i amerikansk musik med kraftig inspiration fra soul, gospel, blues, R&B, americana, jazz og roots. Indra har fundet ind til en lyd og et samspil, der er ganske unikt. Benjamin Trærup, Thomas Sejthen og Uffe Steen er alle store musikalske kapaciteter på deres instrumenter, og du kan glæde dig til en musikalsk oplevelse i international topklasse.

Indra Rios-Moore (vokal), Benjamin Trærup (saxofon), Uffe Steen (guitar), Thomas Sejthen (bas).

Earlier Event: September 4
...
Later Event: November 16
... 2018