... 2019
Oct
4
5:30 PM17:30

... 2019

Niels Skousen solo
Sange, der går til hjertet

Fredag den 4. oktober 2019 kl. 21.00.

Niels Skousens musikalske historier favner bredt, og med sin humoristiske, skarpe og til tider melankolske stemme rammer hans sange os der, hvor vi giver os selv lov til at lade følelserne tale. Skousen har i kraft af sit virke og sin 50-årige karriere, der begyndte med Skousen & Ingemann i 70’erne, opnået en toneangivende og anset position, og hans erfaring afspejler sig i hans indlevende og distingverede performance.

Niels Skousen (sang, guitar)

View Event →
...
Sep
13
5:30 PM17:30

...

Mathilde Falch med band
Pulserende og ørehængende rock

Fredag den 13. september 2019 kl. 21.00.

Fanskaren vokser støt, når Mathilde Falch drager landet rundt med sit band, der leverer en dejlig skramlet lyd, der afspejler teksternes intensitet. Hendes nyeste, anmelderroste album Som Børn På Ny er et mørktonet og dristigt rockalbum, der indeholder sange om smerte, kærlighed og håb. Mathilde Falch har siden 2015 varetaget posten som ambassadør for Landsforeningen Sind.

Mathilde Falch (sang, guitar), Charlotte Schultz (keys, kor), Christian Ki Dahl (guitar), Jeppe Skovbakke (bas), Adam Winberg (trommer)

View Event →
...
Apr
5
3:30 PM15:30

...

ORGANIC3 OG MATHIAS HEISE
SVEDIG SOULJAZZ, ENERGI OG SPILLELYST

Fredag den 5. april 2019 kl. 21.00.

Svedig souljazz er nøgleordet, når Organic3 sætter fra land med enorm energi og spillelyst. Souljazz, jazz, latin, boogaloo og blues er nogle af de stilarter, bandet kommer igennem. Med sig har Organic3 den prisbelønnede mundharpevirtuos Mathias Heise, der følger i fodsporet på den legendariske mundharpe-virtuos Toots Thielemans. 

Uffe Steen (guitar),  Mathias Heise (kromatisk mundharpe), Niels Ole Sørensen (hammondorgel), Esben Bach (trommer)

View Event →
 ...
Mar
22
3:30 PM15:30

...

DICTE & FREDERIK VEDERSØ FEAT. LINE FELDING
POETISK SOM KAMMERMUSIK - GENNEMSLAGSKRAFT SOM ET ROCKBAND

Fredag den 22. marts 2019 kl. 21.00.

To af Danmarks mest anmelderroste sangere i nyt samarbejde med de smukke harmonier og den gode sang i fokus.  Et helt nyt musikalsk samarbejde er på vej ud i landet, når sangeren Dicte og Frederik Vedersø fra The White Album og The Eclectic Moniker samt cellist og sanger Line Felding drager ud som trio. Med sig har de en lang række smukke kompositioner, hvor vægten er lagt på vokalharmonierne og det forfinede arrangement.

Dicte (vokal), Frederik Vedersø (guitar, vokal), Line Felding (cello, vokal)

View Event →
...
Jan
1
3:30 PM15:30

...

OSCAR DANIELSON SOLO
MELODISK OG LYRISK SVENSK VISEKUNST

Fredag den 1. februar 2019 kl. 21.00.

Melodisk og lyrisk svensk visekunst, når det er bedst: Oscar Danielson er et etableret navn på den nordiske musikscene med en stor og loyal fanskare i Norden. Hans sange er blevet kaldt “svensk visepop”, og det er ikke helt ved siden af. Oscar Danielsons sange er iørefaldende med sansende og registrerende tekster akkompagneret af lavmælt, blåtonet musik.

Oscar Danielson (vokal, guitar)

View Event →
... 2018
Nov
16
3:30 PM15:30

... 2018

KATRINE MADSEN KVARTET
EN JAZZ-AFTEN AF INTERNATIONALT FORMAT

Fredag den 16. november 2018 kl. 21.00

Glæd dig til Katrines Madsens personlige og kraftfulde fortolkninger af egne såvel som lånte sange skrevet af nogle af verdens kendteste komponister som Gershwin, Ellington og Berlin. Katrine Madsen Kvartet har turneret i bl.a. Asien, USA, Australien, Rusland, Europa og har høstet anerkendelse verden rundt. Med sig har Katrine tre store kapaciteter på hvert deres felt: Bassisten Jesper Bodilsen, pianisten Henrik Gunde Pedersen og på trommer Jonas Johansen.

Katrine Madsen (vokal), Jesper Bodilsen (bas), Henrik Gunde Pedersen (piano), Jonas Johansen (trommer).

View Event →
...
Oct
26
3:30 PM15:30

...

INDRA
EN AF DE STÆRKESTE SOUL-GOSPEL-AMERICANA STEMMER I DANMARK
Fredag den 26. oktober 2018 kl. 21.00

Den amerikanske sangerinde Indra Rios-Moore er tilbage på turne i Danmark, og vi glæder os til at byde hende og bandet Indra velkommen. Musikken har stærke rødder i amerikansk musik med kraftig inspiration fra soul, gospel, blues, R&B, americana, jazz og roots. Indra har fundet ind til en lyd og et samspil, der er ganske unikt. Benjamin Trærup, Thomas Sejthen og Uffe Steen er alle store musikalske kapaciteter på deres instrumenter, og du kan glæde dig til en musikalsk oplevelse i international topklasse.

Indra Rios-Moore (vokal), Benjamin Trærup (saxofon), Uffe Steen (guitar), Thomas Sejthen (bas).

View Event →
...
Sep
4
4:00 PM16:00

...

RAINDOGS - CELEBRATING TOM WAITS
ET DAMPENDE, NÆRVÆRENDE TOM WAITS-PORTRÆT 

Fredag den 14. september 2018 kl. 21.00

Siden 2003 har dansk/norske Raindogs begejstret Tom Waits-fans ved utallige udsolgte koncerter. Raindogs spiller et bredt udpluk af Tom Waits’ repertoire, fra den country- og jazzinspirerede start, over caribisk piratmytologi (Raindogs-pladen) til et stilmæssigt udefinérbart, men højst personligt udtryk (Real Gone, Orphans). Selvom forsangeren Stensland nok ikke har drukket lige så meget whisky som Waits selv, lyder både stemmen og hele lydbilledet mindst ligeså gustent, råt og herligt som originalen.

Ole Johnny Stensland (guitar/vokal), Ask Nørholm (guitar/vokal), Tormod Holm (saxofoner/percussion/vokal), Ole Jonas Storli(klaver/orgel), Erik Olevik (bas), Håkon Berre (trommer/percussion). 

View Event →
...
May
14
12:00 PM12:00

...

THE KUTIMANGOES
EN VITAMININDSPRØJTNING MED VARME, LIVSGLÆDE OG SOLSKIN

Fredag den 9. februar 2018 kl. 21.00

Vi starter sæsonen med et brag af en danseaften, der i den mørke tid giver dig en tiltrængt vitaminindsprøjtning med varme, glæde og solskin. Den seks mand store gruppe, danske The KutiMangoes, er et internationalt rost afrojazz-orkester. Den energiske gruppe leverer universel, positiv, dansabel musik fyldt med kærlighed, og koncerten vil byde på mulighed for at synge, råbe og danse med. Afrojazz til hovedet og til kroppen.
Gustav Rasmussen (trombone, guitar), Michael Blicher (saxofon, fløjte), Aske Drasbæk(saxofon), Johannes Buhl Andresen (fender rhodes, moog bas), Casper Mikkelsen/Eddi Jarl (trommer), Magnus Lindgård Jochumsen (percussion)

View Event →
...
Apr
13
11:30 AM11:30

...

SONJA HALD
DRILSK, LIVSKRAFTIG, DANSK ROCK MED FINURLIGE TEKSTER

Fredag den 13. april 2018 kl. 21.00

Sonja Hald leverer folk- og refrænrock af den gamle skole, som da mor røg pibe og far havde page, blandet op med alt, hvad der er galt på internettet, ukuelig optimisme og bundløs gæld. Sarte sandheder og letsindige løgnehistorier. Selvsikre guitarer, som da radioen stadig spillede rock. Trommer, der aldrig har hørt om elektronik. Dansk lyrik i verdensklasse leveret af fem gutter, der både kan flyve højt og holde fødderne på jorden samtidig.
Jonas Dahl (sang, guitar), Ole Holmegaard (banjo, guitar, kor), Simon Bekker (guitar, kor), Jakob Johansen (bas, kor), Mikkel Christiansen (trommer)

View Event →
...
Mar
16
12:00 PM12:00

...

HELENE BLUM & HARALD HAUGAARD BAND
FORTRYLLENDE FOLKEMUSIK

Fredag den 16. marts 2018 kl. 21.00

Danmarks folk-diva nr. 1, Helene Blum, har sammen med violinisten Harald Haugaard etableret sig som nogle af de fineste fortolkere og fornyere af den danske folkemusiktradition. Blums sødmefulde og glasklare stemme er koncertens midtpunkt. Hun bakkes op af Harald Haugaards virtuose violin og deres fælles band, som med enestående integritet, spilleglæde og nærvær har gjort dem til et af Danmarks bedste bud på moderne folkemusik.
Helene Blum (sang/violin), Harald Haugaard (violin), Kirstine Elise Pedersen (cello), Mikkel Grue (guitar), Mathæus Bech (bas), Sune Rahbek (trommer)

View Event →
... 2017
Nov
1
1:00 PM13:00

... 2017

MARIE FRANK TRIO - NÆRVÆR OG NERVE

FREDAG DEN 3. NOVEMBER, KL. 21.00, ENTRE KR. 230

Den charmerende sangerinde med den karakteristiske stemme har sunget sig ind i mange danskeres hjerter, siden hun i 1999 debuterede med albummet "Ancient Pleasures", der tog både publikum og medier med storm og høstede adskillige musikpriser ved Grammy og Danish Music Award shows. Marie Franks koncerter er båret af nærvær, nerve og en ligefrem ægthed. Du vil opleve et medrivende og ofte humoristisk show, der byder på en god blanding af Maries store hits og nye danske sange - krydret med gode historier. Marie akkompagneres af to dygtige musikere.

View Event →
...
Oct
13
1:00 PM13:00

...

BOBO MORENO, BO STIEF, OLE KOCK HANSEN
- DANSK TRIO I VERDENSKLASSE

FREDAG DEN 13. OKTOBER, KL. 21.00, ENTRE KR. 230

Vi byder velkommen til en dansk trio i verdensklasse: Bobo Moreno er en af de største sangere herhjemme. Ole Kock Hansen på piano og bassisten Bo Stief har siden midttresserne været toneangivende ikoner på musikscenen. De tre har sammen fundet en åben, underholdende og uhøjtidelig stil, som giver plads til velklingende, stemningsfyldt og virtuos musik for alle. Genremæssigt befinder de sig mellem det bedste fra pop, rythm&blues og jazz, med et sangvalg, der spænder over Hendrix, Lennon, Joni Mitchell og Cole Porter.
Bobo Moreno (vokal), Bo Stief (bas), Ole Kock Hansen (piano)

View Event →
...
Sep
22
12:30 PM12:30

...

LAURA MO MED BAND
- HØJT TEMPO, FANDENIVOLDSK OG MED MASSER AF ENERGI

FREDAG DEN 22. september, KL. 21.00, ENTRE KR. 210

Flankeret af Felix Diarra på guitar og Mr. Munk på bas betvinger Laura Mo sin femstrengede banjo og stortromme, mens hendes særegne og karakteristiske vokal forfører og forarger publikum. En fandenivoldsk, højenergisk trio, hvor Laura Mos danske lyrik og specielle stemme er udgangspunktet, og hvor musikken er en blanding af roots og punkrock tilsat banjo og club-vibe! Aldrig før hørt i dette lille kongerige, men når man først har hørt det, bliver man afhængig.
Laura Mo (vokal, banjo, stortromme), Felix Diarra (guitar), Mr. Munk (bas)

View Event →
...
Apr
29
1:30 PM13:30

...

HALBERG OG FRIENDS – 40-års fødselsdagsfest - med magi i luften

LØRDAG DEN 29. APRIL, KL. 19.30, ENTRE KR. 240
Fyrre, fed og fyrig! Gl. Egå Jazzklub fylder 40 i 2017, og det skal selvfølgelig fejres med et brag af en fest. Og hvem kan bedre end Halberg & Friends skabe den rette feststemning. Glæd dig til at genhøre "Magi i luften", "Efterår", "Spiller et Spil", "Jeg vil la' lyset brænde", " Elskes af dig", "Brændende læber" og mange, mange flere. Med sig har Halberg et særdeles velspillende band: Jette Schandorf og Jan Sivertsen har igennem 35 år har været en meget vigtig faktor i selve udviklingen af Halbergs sange. Heidi Degn fortolker med sin smukke og personlige stemme de mange gode sange i tæt samarbejde med Pouls bluesprægede vokal og guitar. Gorm Bülow er nyeste medlem, der med sit erfarne og kreative spil og rytmiske sikkerhed lægger nye dimensioner til bandets sound. Og selvfølgelig leverer Poul Halberg selv masser af god guitar.
Poul Halberg (guitar, vokal), Heidi Degn (vokal), Jette Schandorf (bas, kor), Jan Sivertsen (trommer, kor), Gorm Bülow (keyboards)

View Event →
...
Mar
24
1:30 PM13:30

...

Sherzandum - Højt tempo, skæve skalaer og insisterende melodier

FREDAG DEN 24. MARTS, KL. 21.00, ENTRE KR. 180
Det københavnske klezmerband Sherzandum går til de akustiske instrumenter med en iver, som sjældent er set blandt selv de hårdeste rockmusikere. Du kommer ikke til at trille tommelfingre til en koncert så hektisk og energiladet, som Sherzandum leverer, for kædedans og hoppen er uundgåeligt. De syv energiske unge musikere tager udgangspunkt i livlige melodier fra den traditionelle jødiske folkemusik og kombinerer dem med pumpende rytmer, maniske blæser-riffs og musikalske vittigheder. Højt tempo, skæve skalaer og insisterende melodier vil med garanti give dig mulighed for at slippe din indre dansende rabbiner løs, når Sherzandum går på scenen! Bandet blev tildelt prisen Årets Nye Talent til DMA Folk 2014. 
Hans Ravn (trompet), Carl Mosbech (tenorsax), Christian Herrstedt (trombone), Morten Alkjær (harmonika), Jacob Hastrup (klaver), Jakob Kragesand (kontrabas), Maximillian Vording (percussion)

View Event →
...
Mar
3
1:30 PM13:30

...

Veronica Mortensen Kvartet
- Iørefaldende, charmerende og ukrukket

FREDAG DEN 3. MARTS, KL. 21.00, ENTRE KR. 200
Vi er så heldige, at vi endnu engang kan byde velkommen til Veronica Mortensen, en af Danmarks absolut førende jazzsangerinder. Med sin charmerende, ukrukkede tilgang til et iørefaldende jazzrepertoire har Veronica Mortensen i dag placeret sig som en af landets mest populære jazzvokalister. Hendes varme og afslappede stil er højt elsket af publikum. Hendes stemme er i følge anmelderne "sexet, selvironisk og sødmefuld", og stemningen er afslappet og båret af en umiddelbar glæde og nysgerrighed. Siden det anmelderroste debutalbum "Pieces In A Puzzle" fra 2003 er det blevet til mange albums og koncerter i både ind- og udland samt gæsteoptrædener i bl.a. Klüvers Big Band, DR Big Band og Tivoli Big Band. Nyeste album er "Presents Passed" fra 2015. Med sig på scenen har Veronica Mortensen nogle af de bedste danske musikere.
Veronica Mortensen (vokal), Mads Bærentzen (klaver), Kristor Brødsgaard (bas), Janus Templeton (trommer)

View Event →
... 2016
Nov
18
6:30 PM18:30

... 2016

OLE FRIMER BAND – GOD ENERGI OG EN STEMNING I TOP
FREDAG DEN 18. NOVEMBER, KL. 21.00, ENTRE KR. 200
Ole Frimer Band et af de mest efterspurgte bluesbands i Danmark med koncerter på Smukfest, Malmø Festivalen, Roskilde Jazz Festival, Copenhagen Blues Festival, Aarhus Jazzfestival og mange flere.
Anmelderen Kenth Kjeldgård Nielsen om bandets koncert på Aarhus Jazzfestival i år: ”Helt fra starten var energien god og stemningen i top.
Den fyldte sal blev diverteret med en fornem cocktail af numre fra såvel det seneste studiealbum Blålys, gamle Frimer-klassikere som ”Sheltered Roads” og strejftog gennem bluesklassikere fra navne som Albert Collins, Jeff Beck og Johnny Winter”.
Ole Frimer (guitar, vokal), Niels Ole Thorning (keyboard), Jesper Bylling (bas), Claus Daugaard (trommer)

View Event →
...
Oct
28
6:30 PM18:30

...

BENNY HOLST TRIO – DIN RYGMARV VISNER ...
FREDAG DEN 28. OKTOBER, KL. 21.00, ENTRE KR. 220
... hvis du ikke under dig selv at opleve Benny Holst, før det er for sent! Det skriver den begejstrede anmelder Espen Strunk (Gaffa og bogen "Rejsende i Musik") og refererer til Holsts sang om at danse med sin bedstemor. Budskabet er, at det går grueligt galt, hvis du ikke bevarer forbindelsen til dine rødder. Det gør Holst i den grad selv i sit uafbrudte forløb med mere end 40 år på bagen som turnerende sanger, sangskriver og guitarist.
Benny ledsages af to eminente musikere: Martin Andersen, der i særegen klasse stryger, filer og knipser på sin elektriske violin i et forrygende tempo, og Jakob Rathje, der bl.a. leverer flotte guitarsoloer med blues, folk og country som hovedingredienser.
Benny Holst (guitar, vokal), Martin Andersen (elektrisk violin), Jacob Rathje (vokal og guitar)

View Event →
...
Sep
30
6:00 PM18:00

...

HUSH – EN UNIK, SØDMEFYLDT STEMME
FREDAG DEN 30. SEPTEMBER, KL. 21.00, ENTRE KR. 240
Oplev HUSH på akustisk trio-tour i selskab med guitarist Rune Kjeldsen.
”Det bliver helt reunion-agtigt”, fortæller Dorthe Gerlach med henvisning til, at HUSH, der også tæller guitaristen Michael Hartmann, afslutter en længere pause, hvor hendes solodebut ”Natlys” udkom til berettiget opmærksomhed og masser af airplay.
HUSH brød igennem i 2004 med debutalbummet ”A Lifetime” og skabte straks med Dorthe Gerlachs unikke, sødmefyldte stemme i centrum deres helt eget ståsted på den danske musikscene.
Se højaktuel video:  https://www.facebook.com/hush.dk/
Dorthe Gerlach (vokal), Michael Hartmann (guitar) og Rune Kjeldsen (guitar)

View Event →
...
May
20
1:30 PM13:30

...

Mette Juul & Alex Riel Trio
-Velsyngende ægthed og nærvær

Fredag den 20. maj, kl. 21.00

Jazzvokalist og sangskriver Mette Juul er med sit tredje album "There is a Song", der høstede en lang række flotte anmeldelser både nationalt og internationalt, et etableret navn på den danske jazzscene.
     Mette Juul er flere gange prisvinder og anmelderrost for sine to tidligere albums "Coming in from the Dark" (2010) og "Moon on my Shoulder" (2012). der indeholdt både egne numre, standards og en del moderne jazz covernumre. "There is a Song" (2015) er et mere nutidigt og personligt jazz-sangskriveralbum, der primært indeholder Mette Juuls egne sange. Hun beskrives ofte som en af de mest interessante jazzvokalister og sangskrivere herhjemme med en stemme, der momentvis har træk af Monica Zetterlund og med samme ægthed og nærvær som denne, og som en uhyre velsyngende vokalist.
     Mette Juul medbringer et storslået hold, selveste Alex Riel på trommer, bassisten Jesper Lundgaard og pianisten Heine Hansen, som hun har samarbejdet med i mange år.

" ... du lader dig opsluge af melodierne og de fængslende tekster og opdager pludselig, at du er forelsket i en stemme." Lance Liddle, London Jazz News.

Mette Juul (vokal, guitar), Alex Riel (trommer), Jesper Lundgaard (bas), Heine Hansen (piano)

View Event →
...
Apr
29
1:30 PM13:30

...

Eivør solo
- VIRTUOS SANGERINDE MED FÆRØSK URKRAFT

Fredag den 29. april, kl. 21.00, entre 220 kr. 

Færøske Eivør er som sanger/sangskriver en ur-natur med tilsyneladende ubesværet adgang til dybe lag i sig selv, fuld kontrol over sit "instrument" og en original tilgang til det at skabe nyt materiale. Af samme grund fremstår hendes sange og musik på én gang dybfølte, ægte og netop originale.
     Eivør er en af de mest virtuose sangere og sangskrivere i Norden: en eminent sangskriver, som med stor spændvidde både musikalsk og vokalt kan forløse sit eget materiale. Hun er ét med musikken, troværdigt til stede og vokalt tilsyneladende helt ubesværet, selv når materialet er meget krævende. Hendes musikalitet, hendes sangstemme – alt ved hendes kunst er gåsehudsfremkaldende og ekstraordinært.
     Eivør arbejder med emner som kærlighed, tab, erindring, frihed og natur. Hendes niende og tiende anmelderroste album "Bridges" (på engelsk) og "Slør" (på færøsk) udkom i september 2015.
Koncertens varighed: 2 x 30 minutter plus pause.
Eivør (vokal, akustisk guitar, elektrisk guitar, færøsk traditionel tromme, ukulele/mini-guitar)

View Event →
...
Mar
18
11:30 AM11:30

...

Fløjl
-Poetisk, dansksproget folk-rock

Fredag den 18. marts, kl. 21.00, entre 180 kr.

Det er ti år siden, Fløjl med sanger/sangskriver Peter Hegård i front debuterede med "Lejlighedssange". Derefter fulgte endnu et album, "Søndag på Amager". Nu har Hegård med albummet "Opgangstider" bundet sløjfe på det, han selv kalder sin Amager-trilogi. 
     Besætningen fra den ti år gamle debut er intakt; Klaus Møllers guitar og Mikkel Sørensens tangenter klæder Hegårds sange på, og man glædes over de stilfærdigt poetiske rocksange, hvor der mediteres over "alt den skønhed, der gør så ondt". Der tilsættes et stænk socialrealisme til et i øvrigt meget personligt, poetisk univers, hvor fortælleren tager afsked med sit Amager og siger goddag til kærligheden: "Jeg spilder en tåre på Langebro/og så tager jeg hjem til os to".

Peter Hegård (vokal), Klaus Møller (guitar), Mikkel Sørensen (keyboard), Ronny Gregersen (bas), Ole Jeppesen (trommer)

View Event →
... 2015
Dec
1
1:30 PM13:30

... 2015

Benjamin Koppel Jazz Galla

En glamourøs aften med underholdning, jazzet pop og store stemmer

Fredag den 18. september, kl. 21.00, Gl. Egå Forsamlingshus. Kr. 275
 

Frank Sinatra får nyt liv på scenen, når Benjamin Koppel Jazz Galla fejrer 100-året for den legendariske crooners fødsel.
De fire solister, Søren Sko, Maria Montell, Bobo Moreno og Marie Carmen Koppel, finder sammen på tværs af pop, soul og gospel og nyfortolker klassikere og ballader som bl.a. ”New York, New York” og ”My Way”.
     Entertainerne bakkes musikalsk op af saxofonist og kapelmester Benjamin Koppel og hans hold af fremragende musikere på klaver, bas og trommer.
     ”Koncerten er et smukt eksempel på, hvordan pop kan skabe et fællesskab, hvor problemer og bekymringer er skubbet til side for en stund. Det er jazzet pop, men først og fremmest pop og en koncert for dem, der normalt ikke lytter til jazz”, lød anmeldelsen af Jazz Galla i det anerkendte internationale jazzmagasin, All About Jazz.

Bobo Moreno / Maria Montell / Marie Carmen Koppel / Søren Sko (vokal).
Benjamin Koppel (saxofon), Ole Kock Hansen (piano),
Morten Lund (trommer), Jesper Bodilsen (bas).

 

View Event →
...
Oct
30
1:30 PM13:30

...

Poul Halberg & Friends

En forrygende festlig aften med magi i luften

fredag den 30. oktober, kl. 21.00 Egå forsamlingshus. kr. 220


De allerstørste hits, som vi kender fra guitaristen og sangskriveren Poul Halbergs hånd, er vendt tilbage til livescenerne med bandet Poul Halberg & -Friends. Repertoiret er håndplukket blandt de bedste sange fra de sidste 35 år, fra bl.a. Halberg Larsen, Ray Dee Ohh og Halbergs egne soloalbums.
    For Poul Halberg har den røde tråd altid været den gode melodi, og netop nu, i 30-året for hans ultimative 80’er klassiker ”Magi i luften”, drager han ud med en perlerække af sine bedste sange, bl.a. ”Jeg vil la’ lyset brænde”, ”Elskes af dig”, ”Mandags-stævnemøde”, ”Brændende læber” – og mange flere. Og står der Halberg på plakaten, er der selvfølgelig også masser af god guitar i vente på en aften, hvor han sammen med sine musikalske venner giver sine bedste sange nye vinger.
    Glæd dig til et fremragende genhør!

Poul Halberg (vokal og guitar) / Jette Schandorf (bas) / Jan Sivertsen (trommer)
Jørgen Kaufmann (keyboards) / Heidi Degn (vokal).

Billetbestilling: kl. 19-20
PÅ Tlf. 28 55 15 69

View Event →
...
Oct
2
1:30 PM13:30

...

Mike Andersen Duo

Intimkoncert med swingende og intens soul-blues

Fredag den 2. oktober, kl. 21.00, Egå forsamlingshus. kr. 180


Bluesguitaristen og -vokalisten Mike Andersen leverer uforfalsket swingende blues af en særlig intim og varm karakter præget af en åbenlys spilleglæde og en klædelig, teknisk nonchalance.
    Han kombinerer kvalitet med umiddelbar tilgængelighed, hvor det helt enkle og blå nuanceres og udføres med så tilpas et mål af ægthed og originalitet, at man kun kan glædes.
    Oplev Mike Andersen i et intimt duo-set up med trommeslageren Jens Kristian Dam, der også er en fabelagtig pianist. De to har i mange år dyrket en fælles passion for Ray Charles, og det er blevet til utallige stue- og køkkensessions.
Det er denne intime oplevelse, de tager rundt og deler med publikum. Mike synger og spiller guitar, og Jens Kristian spiller piano samtidig med, at han spiller hihat og stortromme med fødderne!

Mike Andersen (bluesvokal og -guitar)
Jens Kristian Dam (piano, trommer).

 

Billetbestilling: kl. 19-20
PÅ Tlf. 28 55 15 69

View Event →
... 2015
Apr
10
3:30 PM15:30

... 2015

INDRA KVARTET
- oplev en intens intimkoncert af de sjældne

Fredag 10. april 2015, kl. 21.00, Gl. Egå Forsamlingshus. Kr. 220
Grib en måske snart sjælden chance for at opleve INDRA på et så intimt spillested som Gl. Egå Jazzklub: INDRAs nye, amerikanske management har nemlig store koncertplaner for fremtiden!
Jazzsangerinden Indra Rios-Moore er sammen med sin mand, saxofonisten Benjamin Trærup, flyttet til USA, hvor tingene har taget fart: Ny cd (marts 2015) produceret af den berømte producer Larry Klein, kontrakt med Impulse Universal og turneer i Europa og USA.
Indra Rios-Moore (sang), Benjamin Trærup (saxofon), Thomas Sejthen (bas), Uffe Steen (guitar).

View Event →
...
Mar
6
3:00 PM15:00

...

MATHILDE FALCH M. BAND -
Energisk, lys rock med stærke, danske tekster

Fredag 6. marts, kl. 21.00, Gl. Egå Forsamlingshus. Kr. 200
MATHILDE FALCH har meget på hjerte og mere rock i blodet end de fleste af hendes samtidige. Hun lader sig ikke føre med af de hurtige vinde, men eftersøger både tyngde og dybde i sangskrivningen.
Mathilde Falch leverer med sin karakteristiske stemme energisk og lys rock med stærke, danske tekster, pophooks og moderne sound sammen med sit velspillende band.
Mathilde Falch (vokal, guitar), Tobias Stærbo (keyboard, vokal), Jeppe Thiesen (bas), Adam Winberg (trommer), Christian Ki (guitar), Charlotte Schultz (vokal).
Se mathildefalch.dk

View Event →
...
Feb
20
3:00 PM15:00

...

TRAD CATS
- livsbekræftende, traditionel jazz
med glæde og charme

Fredag 20. februar, kl. 21.00, Gl. Egå Forsamlingshus. Kr. 160
Glæd dig til at møde TRAD CATS, når de med entusiasme formidler deres fælles store kærlighed til den traditionelle jazz.
Repertoiret hentes fra alle afkroge af jazzen og nærmeste omgivelser og leveres med livsbekræftende glæde, sikkerhed og charme af en klarinetveteran, en rutineret bluessanger og to erfarne musikere (mangeårige faste medlemmer af Lars Lilholt Band) på trommer og bas.
Finn Odderskov (klarinet, sopran- og bassax), Tom Bilde (tuba, trombone, banjo), Jesper Bjarnesen (sang, banjo, trompet), Klaus Thrane (trommer).
Se finnodderskov.dk

View Event →