...
Oct
30
6:30 PM18:30

...

Poul Halberg & Friends

En forrygende festlig aften med magi i luften

fredag den 30. oktober, kl. 21.00 Egå forsamlingshus. kr. 220


De allerstørste hits, som vi kender fra guitaristen og sangskriveren Poul Halbergs hånd, er vendt tilbage til livescenerne med bandet Poul Halberg & -Friends. Repertoiret er håndplukket blandt de bedste sange fra de sidste 35 år, fra bl.a. Halberg Larsen, Ray Dee Ohh og Halbergs egne soloalbums.
    For Poul Halberg har den røde tråd altid været den gode melodi, og netop nu, i 30-året for hans ultimative 80’er klassiker ”Magi i luften”, drager han ud med en perlerække af sine bedste sange, bl.a. ”Jeg vil la’ lyset brænde”, ”Elskes af dig”, ”Mandags-stævnemøde”, ”Brændende læber” – og mange flere. Og står der Halberg på plakaten, er der selvfølgelig også masser af god guitar i vente på en aften, hvor han sammen med sine musikalske venner giver sine bedste sange nye vinger.
    Glæd dig til et fremragende genhør!

Poul Halberg (vokal og guitar) / Jette Schandorf (bas) / Jan Sivertsen (trommer)
Jørgen Kaufmann (keyboards) / Heidi Degn (vokal).

Billetbestilling: kl. 19-20
PÅ Tlf. 28 55 15 69

View Event →
...
Oct
2
6:30 PM18:30

...

Mike Andersen Duo

Intimkoncert med swingende og intens soul-blues

Fredag den 2. oktober, kl. 21.00, Egå forsamlingshus. kr. 180


Bluesguitaristen og -vokalisten Mike Andersen leverer uforfalsket swingende blues af en særlig intim og varm karakter præget af en åbenlys spilleglæde og en klædelig, teknisk nonchalance.
    Han kombinerer kvalitet med umiddelbar tilgængelighed, hvor det helt enkle og blå nuanceres og udføres med så tilpas et mål af ægthed og originalitet, at man kun kan glædes.
    Oplev Mike Andersen i et intimt duo-set up med trommeslageren Jens Kristian Dam, der også er en fabelagtig pianist. De to har i mange år dyrket en fælles passion for Ray Charles, og det er blevet til utallige stue- og køkkensessions.
Det er denne intime oplevelse, de tager rundt og deler med publikum. Mike synger og spiller guitar, og Jens Kristian spiller piano samtidig med, at han spiller hihat og stortromme med fødderne!

Mike Andersen (bluesvokal og -guitar)
Jens Kristian Dam (piano, trommer).

 

Billetbestilling: kl. 19-20
PÅ Tlf. 28 55 15 69

View Event →
...
Sep
18
4:00 AM04:00

...

Benjamin Koppel Jazz Galla

En glamourøs aften med underholdning, jazzet pop og store stemmer

Fredag den 18. september, kl. 21.00, Gl. Egå Forsamlingshus. Kr. 275
 

Frank Sinatra får nyt liv på scenen, når Benjamin Koppel Jazz Galla fejrer 100-året for den legendariske crooners fødsel.
De fire solister, Søren Sko, Maria Montell, Bobo Moreno og Marie Carmen Koppel, finder sammen på tværs af pop, soul og gospel og nyfortolker klassikere og ballader som bl.a. ”New York, New York” og ”My Way”.
     Entertainerne bakkes musikalsk op af saxofonist og kapelmester Benjamin Koppel og hans hold af fremragende musikere på klaver, bas og trommer.
     ”Koncerten er et smukt eksempel på, hvordan pop kan skabe et fællesskab, hvor problemer og bekymringer er skubbet til side for en stund. Det er jazzet pop, men først og fremmest pop og en koncert for dem, der normalt ikke lytter til jazz”, lød anmeldelsen af Jazz Galla i det anerkendte internationale jazzmagasin, All About Jazz.

Bobo Moreno / Maria Montell / Marie Carmen Koppel / Søren Sko (vokal).
Benjamin Koppel (saxofon), Ole Kock Hansen (piano),
Morten Lund (trommer), Jesper Bodilsen (bas).

 

Billetbestilling: kl. 19-20
PÅ Tlf. 28 55 15 69

View Event →