Back to All Events

...

HALBERG OG FRIENDS – 40-års fødselsdagsfest - med magi i luften

LØRDAG DEN 29. APRIL, KL. 19.30, ENTRE KR. 240
Fyrre, fed og fyrig! Gl. Egå Jazzklub fylder 40 i 2017, og det skal selvfølgelig fejres med et brag af en fest. Og hvem kan bedre end Halberg & Friends skabe den rette feststemning. Glæd dig til at genhøre "Magi i luften", "Efterår", "Spiller et Spil", "Jeg vil la' lyset brænde", " Elskes af dig", "Brændende læber" og mange, mange flere. Med sig har Halberg et særdeles velspillende band: Jette Schandorf og Jan Sivertsen har igennem 35 år har været en meget vigtig faktor i selve udviklingen af Halbergs sange. Heidi Degn fortolker med sin smukke og personlige stemme de mange gode sange i tæt samarbejde med Pouls bluesprægede vokal og guitar. Gorm Bülow er nyeste medlem, der med sit erfarne og kreative spil og rytmiske sikkerhed lægger nye dimensioner til bandets sound. Og selvfølgelig leverer Poul Halberg selv masser af god guitar.
Poul Halberg (guitar, vokal), Heidi Degn (vokal), Jette Schandorf (bas, kor), Jan Sivertsen (trommer, kor), Gorm Bülow (keyboards)

Earlier Event: March 24
...
Later Event: September 22
...