Back to All Events

...

Sherzandum - Højt tempo, skæve skalaer og insisterende melodier

FREDAG DEN 24. MARTS, KL. 21.00, ENTRE KR. 180
Det københavnske klezmerband Sherzandum går til de akustiske instrumenter med en iver, som sjældent er set blandt selv de hårdeste rockmusikere. Du kommer ikke til at trille tommelfingre til en koncert så hektisk og energiladet, som Sherzandum leverer, for kædedans og hoppen er uundgåeligt. De syv energiske unge musikere tager udgangspunkt i livlige melodier fra den traditionelle jødiske folkemusik og kombinerer dem med pumpende rytmer, maniske blæser-riffs og musikalske vittigheder. Højt tempo, skæve skalaer og insisterende melodier vil med garanti give dig mulighed for at slippe din indre dansende rabbiner løs, når Sherzandum går på scenen! Bandet blev tildelt prisen Årets Nye Talent til DMA Folk 2014. 
Hans Ravn (trompet), Carl Mosbech (tenorsax), Christian Herrstedt (trombone), Morten Alkjær (harmonika), Jacob Hastrup (klaver), Jakob Kragesand (kontrabas), Maximillian Vording (percussion)

Earlier Event: March 3
...
Later Event: April 29
...